2020/08/12 Szerda

Felnőtt edzések/foglalkozások

Kategória: Cikk     Megosztás a facebookon

Érvényes 2020.09.07-től

Felnőtt mászóedzések

Felnőtt foglalkozásokat kezdő és már gyakorlott mászók számára is tartunk.  Az edzéseken nagy hangsúlyban vannak jelen erő-állóképességi gyakorlatok a mászótechnika elsajátítása mellett. Az erőnléti rész célja az állóképesség és erőnlét növelése, saját testsúlyos feladatok, köredzések, intervallum edzések által. A feladatokat kombinálva rendszeres edzéssel látványos eredményeket lehet elérni. A funkcionális rész célja az erő, sebesség, kitartás, koordináció és rugalmasság optimalizálása. A képzés szintjét egyénileg adaptáljuk a résztvevők képességeihez.  Maximum létszám 12 fő, minimum létszám 4 fő. 

Az edzésre való bekerüléshez a Mászás alapjai órán való részvétel szükséges, hogy az előzetesen elsajátított ismeretek alapján mindenki számára könnyű legyen a csapatba való becsatlakozás.

Az edzésre bejelentkezés szükséges! Az edzésidőpontokra történő jelentkezés a SignUp.com felületén keresztül történik.

Felnőtt haladó mászóedzésre bejelentkezés: https://signup.com/login/entry/247035923434580072

Felnőtt kezdő mászóedzésre bejelentkezés:  https://signup.com/login/entry/96986003209996056

Ha szeretnél edzéseinken részt venni, de még nincs ismereted a mászásról, foglalj időpontot most Mászás alapjai óránkra!

Mászás alapjai foglalkozás

  • Nem jártál még mászóteremben, de kipróbálnád a mászást?
  • Szeretnél már az első mászás során magabiztos tudással távozni
  • Motiválna, ha hozzád hasonlóan kezdő mászókkal ismerkedhetnél meg az órán?
  • Korábban másztál már, de szükségesnek érzed az ismeretek felfrissítését?

Akkor ezt az órát neked találtuk ki!

Természetesen a mászósport űzésében is vannak szabályok, melyek betartása feltételenül fontos a biztonság érdekében.. A magabiztos mászótermi fellépés és tudás érdekében hirdetjük meg kezdőknek szóló mászóóráinkat. Fontos néhány mászástechnikai ismeret elsajátítása is ahhoz, hogy hosszan tudd élvezni a mászást. Gyakori, hogy kizárólag az alkarból, vagy bicepszből kivitelezett a mászás, emiatt hamar elfárad a kéz. Ennek ellensúlyozására ismertetünk meg technikákat a foglalkozás alatt. Kedden és csütörtökön várunk minden érdeklődőt szeretettel. Az  órán szeretnénk minden hasznos információt, tapasztalatot átadni nektek és folyamatos szakemberi jelenlét mellett tudjátok kipróbálni magatokat!

Kezdésként segítséget nyújtunk a helyes méretű cipő kiválasztásában, mad bemutatjuk a termet, megtanítunk a boulder alapjaira, a mászás helyes technikájára és legfőbb szabályaira. Mint minden területen, nálunk is igaz, hogy a gyakorlat teszi a mestert. A mászás nem hasonlítható más sporthoz, gyakran olyan izomcsoportokat használtok, amihez nincs hozzászokva a szervezet, hiába sportolsz mást. Ezt meg kell tapasztalni és az első alkalom után már tudni, érezni fogod, hogy akarsz -e jönni legközebb is. :)

Célunk ezzel az óratípussal, hogy egy olyan biztos alap tudást tudjunk átadni számodra, amivel aztán a világ bármely pontján magabiztosan tudsz mászótermeket felkeresni. Persze bízunk abban is, hogy a mászóórát követően ismét találkozunk a teremben és akár mászóedzés során, akár egyéni mászással tudod fejleszteni erőnlétedet, tudásodat.
Minden órán azonos tematika alapján haladunk. 

Az óra időpontja: KEDD, CSÜTÖRTÖK 19:00 - 20:00

Ha marad még erő a kezedben óra végére, akkor lehetőséget biztosítunk a foglalkozást követően zárásig az ingyenes teremhasználatra.  Így nyugodtan tudsz még gyakorolni.

A mászás alapjai foglalkozásunkra csak 16 éven felülieket várunk. A mászás alapjai órák nem edzésnek minősülnek, értékes információkat adunk át, melyek segítenek a jövőben a mászás gyakorlásában, továbbfejlesztésében.
Részvételi díj: 2.500,- / fő, ami magában foglalja a cipő bérleti díját is.

Előzetes bejelentkezés szükséges! A foglalkozást érdeklődés esetén már 1 fővel is megtartjuk. Maximum létszám 8 fő/foglalkozás.

Mászás alapjai foglalkozásra időpont foglalás itt: https://signup.com/client/invitation2/secure/3970325880664120116/true#/invitation

Nyújtás (Stretching)

Ahhoz, hogy testünk kiegyensúlyozott legyen, rugalmasságra van szüksége. A vázizomzat, és az ízületek akkor vannak összhangban egymással, ha hajlékonyságunkat is fejlesztjük. A stretching, azaz a nyújtás és a feszítés együttese, különböző izom, ín, szalag nyújtási technikáinak összefoglaló neve. A falmászásnak is kiváló kiegészítője ez a mozgásforma, ezen kívül mindenki számára rendkívül hasznos beiktatni a mindennapokba. Minimum létszám 4 fő. 

A tréningre előzetes bejelentkezés szükséges, a foglalkozáson való részvétel díja 2.500 Ft.

5 alkalmas nyújtás bérlet: 10.000 Ft, mely a vásárlástól számított 2 hónapon belül felhasználható. 

ÚJ!  Kombinált (mászóedzés+nyújtás) 5 alkalmas bérlet: 20.000 Ft

Nyújtásra bejelentkezés az alábbi linken: https://signup.com/client/invitation2/secure/336998021208716047/true#/invitation

Kezdő sziklamászó tanfolyam

A foglalkozás során az alapvető sziklamászó ismeretek elsajátítása történik, a felszerelések szakszerű használata, alapvető mászástechnikák elsajátítása, gyakran használt csomók megkötése, társbiztosítás, ereszkedés, átszerelés és egyéb fontos tudnivalók. A tanfolyamokra előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Az edzésekre/foglalkozásokra kérjük, hogy kényelmes, sportos ruházatot válassz, nem kell vastagon öltözni, de ha kint hűvösebb az idő, a pihenőkre egy vékony hosszú ujjú felsőt célszerű bekészíteni a táskába. 

Nagy számú érdeklődés esetén további időpontokat hirdetünk meg foglalkozásainkra  az online bejelentkező oldalon.
Ha nem éred el online bejelentkező felületünket, nyugodtan jelezz elérhetőségeink bármelyikén és lefoglaljuk neked az időpontot!
- Facebook: Ibex Sport Falmászás csoportba üzenet
- Email-ben: ibex@ibexsport.hu
- Telefonon: +3620/ 221-66-30 (elérhető nyitvatartási időben)
- Személyesen mászótermünkben


Amennyiben az edzés/foglalkozás napján 15:00-ig nem éri el a jelentkezés a minimális létszámot, az edzés/foglalkozás nem kerül megtartásra.

Személyi edzés, egyéni gyermek fejlesztő foglalkozás: telefonos vagy személyes egyeztetést követően megbeszélt időpontban.

Partnereink

© 2020 Ibex Sport Falmászás