2015/09/08 Kedd

Aktív kaland szülinap / Fluor party

Kategória: Cikk     Megosztás a facebookon

 

 


 

 


 

2017. májusától már kétféle party!

Mászótermünkben minden hónap első két hétvégéje a gyerekeké! Nagy sikerű gyerekzsúrjainkra már több, mint 3 éve várjuk a kicsiket, nagyokat és most tovább ötleteltünk! Már két tematika közül választhatnak a nálunk ünneplők! Legyen szó szülinapról, névnapról, ovis, sulis ballagási buliról vagy bármilyen alkalomról. Mindkét party az eseményhez alakítható.
Programjainkat már 7 éves kortól ajánljuk mindenkinek!

I. Aktív kaland szülinap

Ha 3 szavunk lenne, amiben jellemeznünk kellene, hogy milyen a mászóteremben egy szülinapi party, akkor a következőket használnánk: 
"Maradjunk még anya!" :)
Barátságos animátoraink a legnagyobb szeretettel fogadják a gyerkőcöket, ezzel már megalapozva, hogy a lehető legfelhőtlenebbül tudjon mindenki ünnepelni és játszani. Sokan először járnak falmászóteremben, így fontosnak tartjuk megismertetni a gyerekekkel a mászást. Az első órában ezzel töltjük az időt, kis bemelegítésként a következő csapatversenyekre. Az első órában az animátorok felmérik a gyerekek képességeit és ennek megfelelően építik fel a csapatversenyt. Akik bátran, ügyesen másznak a magasban is, ott több mászással kapcsolatos feladatot építünk be a csapatjátékokba, akik kicsit még félénkebbek, ott annak megfelelően alakítjuk a játékokat. A feladatok között mindig kis pihenő van, amikor a gyermekek az ünnepi asztalról tudnak fogyasztani, beszélgetni. Az utolsó fél órában a tortázunk, megtörténik az ajándékozás, végül a buli zárásaként az eredményhirdetés.
A buli a falmászóterem teljes területén kerül megrendezésre, aktívan be'másszuk' annak zegét zugát a játékok ideje alatt. Amennyiben úgy gondolja, hogy a gyermekek szívesebben vennének részt egy diszkós, extravagáns szülinapon és kevésbé érdekli őket a falmászás, ajánljuk II. tematikánkat, a Fluor Party-t.

Szeretnénk kiemelni, hogy mindként szülinapi partynk alatt a gyerekekkel folyamatosan vannak animátorok, együtt játszunk a gyerekekkel. Az animátorok számát is a buli méretéhez szervezzük meg, pl. egy 12 fős szülinapon minimum 4 animátort biztosítunk.


A party alaptematikája:

- Gyermekek érkezése
- Animátorok segítségével falmászás rejtelmeinek megismerése
- Szórakoztató feladatokkal tarkított vidám csapatverseny, buli végén eredményhirdetéssel
- A mászás között pihenésre és nassolásra mindig van lehetőség a megterített ünnepi asztal körül
- Szülinapi torta felvágás, köszöntés, ajándékok átadása

Aktív születésnap, garantált jókedv!
A buli időtartama: 2,5 óra

 

A party ára:
Csomagár 12 főig: 55.000,- / 12 fő feletti felár gyermekenként: + 3.000,-

II. Fluor party

Győrben elsőként nálunk! 

Az UV világításban berendezett, sötétített mászóterem már garancia az igazi partyhangulatra. Egy valódi tinidiszkóval készültünk elő, egyedi és utánozhatatlan környezetben! Diszkógömb, mesés fények, barátságos, segítőkész bulifelelős animátoraink várják a gyerkőcöket egy igazán felejthetetlen élményre! Nagyon látványos az UV fényben, ha a gyerkőcök talpig fehérben vannak!
A party indulásakor a gyermekek két csapatot alkotnak. Egy izgalmas nyomozással kezdünk, ahol az UV lámpa segítségével felderíthetik a gyerekek az elveszett kirakó darabjait. Közben mindkét csapat egy-egy játékosa arcfestésen vesz részt, folyamatosan váltva egymást. Az arcfesét során UV reagens wax alapú arcfeséket használunk, mely egyrészt fantaszikus látvány az UV fényben, másrész a buli végén könnyen nedves törlőkendővel eltávolítható. Amennyiben ruhára kerülne a festékből, mosással eltávolítható. Érdekesebbnél érdekesebb játékok követik egymást, vegyesen ügyességi, kreatív, gyorsasági feladatokkal.
A játékos feladatok között mindig kis pihenő van, amikor a gyermekek az ünnepi asztalról tudnak fogyasztani. A buli végéhez közeledve felszolgáljuk az ünnepelt tortáját és előkészülünk az ajándékozásra. A buli során készítünk UV-s csoportképet, melyet a helyszínen előhívunk, keretbe helyezzük és ajándékként átadjuk az ünnepeltnek. 
A party a falmászóterem felső részében kerül megrendezésre. Itt nincs lehetőség a kötélbiztosításos magas mászásra, viszont alacsonyabb mászófalunk, mely alatt szivacs található bevonásra kerül 1-1 csapatjátékba. Amennyiben elsősorban a mászást szeretnék a gyermekekkel megismertetni, úgy ajánjuk az I. Aktív kaland szülinap tematikánkat.

A party alaptematikája:

- Gyermekek érkezése, ajándék foszforeszkáló karkötők átadása
- Animátorok segítségével vidám arc/-kézfestés UV arc festékkel
- Szórakoztató feladatokkal tarkított vidám csapatverseny, buli végén eredményhirdetéssel
- Szülinapi torta felvágás, köszöntés, ajándékok átadása

 

A buli időtartama: 2 óra

A party ára:
Csomagár 12 főig: 55.000,- / 12 fő feletti felár gyermekenként: + 3.000,-

Mindkét partyra vonatkozóan az ár a következőket tartalmazza:
- Partyfelelős animátorok
- Megterített ünnepi asztal
- Csapatverseny győztesnek ajándék
- Csoportkép készítése, nyomtatása a helyszínen
- Ünnepi torta
- Fluor party esetén foszforeszkáló karkötő
- Fluor party esetén UV-s arc- és kézfestés
- Ételek, italok:

Termék neve: 12 főig számítva 12 fő felett számítva
Kölyökpezsgő 2 üveg 3 üveg
Almalé 3 liter 5 liter
Ásványvíz (szénsavas) 2 liter 2 liter
Ásványvíz (sz.mentes) 4 liter 6 liter
Gyümölcs szörp - -
Ropi 1 nagy csomag 1 nagy csomag
Burgonyaszirom (sós) 2 csomag 3 csomag
Pattogatott kukorica 2 csomag 3 csomag
Pufi 1 csomag 2 csomag
Gluténmentes pufi (édes,sós) 2 csomag 3 csomag
Édes teasütemény 1 csomag 1 csomag
Csoportverseny ajándék - -

Választható torták: Csoki torta, Dobos torta, Puncs torta, Albán torta, Lúdláb torta, Orosz torta, Somlói torta, Egzotic, Gesztenye, Dió, Citrom, Mogyoró, Vanília, Túró, Feketeerdő, Mozart, Eper, Málna, Ananász

A tortákat az Enikő Cukrászüzem szállítja termünknek.


Foglalható időpontok: 2018.09.15-TŐL VÁLTOZÁS, már 3 időpont!
Szombat, vasárnap: 10:00, 13:30, 17:00

Foglaljon időpontot most!
Az alábbi naptár segítségével megtekintheti a szabad időpontokat, melyre megrendelését elküldheti azonnal!

Válasszon időpontot, kattintson a Foglalható hivatkozásra, töltse ki adatlapunkat és küldje be foglalását.
A foglalásról a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

 

/templates/get-reservation.php must be running.


A megrendelés végelegesítésére a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül kérjük, hogy szíveskedjen 5.000,- foglalót átutalni számlaszámunkra, vagy személyesen befizetni mászótermünkben. A mászóteremben csak készpénzes befizetésre van lehetőség. Átutalás esetén a közleménybe kérjük tüntesse fel a megrendelőlap azonosító számát. Amennyiben 5 munkanapon belül nem érkezik meg a foglaló mértéke, úgy telefonos egyeztetést követően fenntartjuk a lehetőségét a foglalás törlésének. 
A születésnap térítésmentesen visszamondható a születésnap időpontját megelőző 15 naptári napig, ebben az esetben a foglaló visszajár. 15 napon belül történő lemondás esetén a foglaló értéke bánatdíjként fizetendő.
Időpont módosítására a születésnap időpontját megelőző 15 naptári napig van lehetőség térítésmentesen.

További információért forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

- Facebook: Ibex Sport Falmászás csoportba üzenettel: facebook.com/ibexsf
- Email-ben: ibex@ibexsport.hu
- Telefonon: +3620/ 221-66-30
- Személyesen mászótermünkben

 

Letöltések

Írja meg véleményét
Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: *

* Kötelezően töltendő mező

Vélemények

Facebook: Beáta Horváthné Kiss 2019-01-14 13:18
Születésnapot tartottunk lányunknak. Minden gyerek nagyon jól érezte magát. Az animátorok kedvesek, segítőkészek. Csak ajánlani tudom!
Ibex Sport Facebook oldal 2017-09-28 13:01
Judit értékelte a következőt: Ibex Sport Falmászás – 5 csillag szeptember 26., 10:24 · Születésnapot tartottunk náluk! Nagyon - nagyon jól éreztük magunkat! Minden gyerek jól elfáradt! Köszönjük szépen mégegyszer a játékokat, tortát, a meglepetés fényképet!
Varga Tímea 2017-06-12 14:13
Nagyon szuper volt a szülinap. :) A gyerekek azóta is azt kérdezgetik, hogy mikor megyünk legközelebb. Mert menni fogunk, az biztos. :)
Krisztina 2017-06-12 09:27
Fluor Party: Sziasztok!Luca szerint izgalmas és szuper szülinapi buli volt.Nagyon köszönjük!
Norbi 2017-04-08 22:29
Köszi IBEX, nagyon szuper volt a szülinap, érdekes, izgalmas és szórakoztató! Jövünk még! :)
Józsyné Hegedüs Viktória 2017-04-03 11:05
Nagyon szuper szülinap volt!!! Minden megvolt: játék, ismerkedés a sportággal, izgalom, köszöntés, felügyelet, minden, ami mosolyt csal a gyerekek arcára. Köszönöm az ötletet és azt a csodálatos napot.
Sauerbruch Sophie 2017-04-03 10:36
5 csillag!
Feketéné Andrea 2017-01-30 15:30
Élményekben gazdag szülinapi buliban volt részünk. Mindenki jól érezte magát. Az animátorok mindenkire odafigyeltek, segítőkészek voltak. Minden gyerkőccel megtalálták a közös hangot. Semmit sem erőltettek, de mindent ki lehetett próbálni. Eddig ez volt a legjobb szülinapi party. Búcsúzáskor többen is mondták (köztük az ünnepelt is), hogy a legközelebbi születésnapját itt szeretné megünnepelni. Azt hiszem, ez mindent elmond. Köszönet az egész IBEX Csapatnak!
Kinga és Gergő 9 éves - szülinapi buli 2017-01-29 16:47
Sziasztok! A gyerekek nagyon élvezték a bulit és a sok érdekes és élményt nyújtó feladatot. Köszönjük!
Erika és Réka, a 10 éves szülinapos 2017-01-01 13:17
Kedves Ibex Csapat! Köszönjük Nektek a tartalmas, szórakoztató szülinapot, kedvességeteket a gyereksereg felé! Köszönjük a szellemes játékokat, amelyek segítségével bepillantást nyerhettünk ennek a kemény, de nagyon szép sportnak a rejtelmeibe. Minden kisgyerek nagyon jól érezte magát!
Babos Veronika 2016-12-31 13:42
Minden nagyon szuper volt!
Csere Balázs. 2016-12-14 19:33
Csere Blanka Sára.8 éves -"Apa! Ez volt az eddigi legjobb Szülinapom.
Péntek Zsolt és Péntek Anita 2016-12-02 18:35
Mi a 8. szülinapját ünnepeltük a kisfiúnknak az osztálytársaival az IBEX-be. Kedves, segítőkész, aranyos csapat várt bennünket. Nagyon jó volt minden, önfeledt hangulat, mindenki várakozását felülmúlta az "aktiv" szülinap. Kellemes fáradsággal, sok-sok élménnyel gazdagodva még napokon át tartó élménybeszámolóval emlegették a gyerekek a "legszuperebb szülinapot ahol eddig voltunk"( az ő szava járásukkal). Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Mi még biztos visszatérünk, és a csapat szüleinek ajánlottunk titeket. Köszönünk mindent.
ZSOLT NEMETH 2016-11-22 17:13
SZUPER KIS SZULINAP VOLT. KOSZI :)
Tóthné Kamarás Andrea 2016-11-12 16:36
Sziasztok! A szülinap szuper volt, éppen ahogyan vártuk: sportos, dinamikus, szervezett, érdekes és vicces játékokkal, talán fáradásig... Mint szülő, nagyon meg voltam elégedve, volt dekoráció, díszítés, a torta finom volt; minden játék, feladat után eszem-iszom a bőséges ital- és ropogtatnivalókból, mai zenékkel fűszerezve, ahogyan a gyerekek éppen kívánták. Mivel nagy létszámú volt a gyereksereg, a segítőkből sem volt hiány, ezért külön köszönet az IBEXnek,hogy nem aprózta el az emberei létszámát. Köszönjük, visszatérünk! Tóth család
Kriszti 2016-11-12 14:03
Kislányom születésnapját ünnepeltük itt meg az osztálytársaival. Mind a 15 gyerkőc nagyon jól érezte magát. A buli végén több gyermek is úgy búcsúzott, hogy ők is itt szeretnék tartani a születésnapjukat. Szülőként nagyon örültem, hogy sikerült gazdagítanunk a pozitív élmények tárházát a gyerekeknél. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet. Próbáljátok ki ti is, akik ezt a véleményt olvassátok. Nem bánjátok meg! :)
Barlovics Norbert 2016-11-09 19:54
A 8 éves iker fiainknak tartottuk itt a szülinapjukat. Az osztálytársak, focis társak még a következő héten is erről beszéltek iskolában, focipályán.Egyaránt jól érezték maguk a fiúk és a lányok is.Ár érték arányban a legjobb szülinap ahol eddig voltunk.Az animátorok nagyon értik a dolgukat senki nem unatkozik mellettük, nagyon profik.Köszönjük a rengeteg képet, és biztos vagyok benne hogy még találkozni fogunk, mert egypár kisgyerek már mondta hogy ő is itt szeretné tartani a szülinapját!!!
Tóth Beáta 2016-11-09 16:43
Kisfiam és barátja tartotta a születésnapját együtt. Nagyon jól érezték magukat mind a szülinaposok mind a meghívott gyerekek visszajelzés alapján.Egyik kisfiú azt mondta h ilyen jó szülinapi buliban nég sosem volt. :) Az animátorok nagyon kedvesek,türelmesek a gyerekekkel,és mindenben a segítségünkre voltak. Köszönjük szépen mégegyszer! :)
Partnereink

© 2019 Ibex Sport Falmászás