2020/02/28 Péntek

Napközis élménytábor a falmászóteremben

Kategória: Hírek/Újdonságok     Megosztás a facebookon

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

2020-ban ismét várjuk nyári táborainkra mindazon 7 és 14 év közötti gyerekek jelentkezését, akik szeretik a mozgást, a pörgést, a kalandokat, a kihívásokat és emellett szívesen megismerkednének a falmászással is! Mászó "előképzettség" vagy tapasztalat nem szükséges, táborunk vezetői nagy tapasztalattal ismertetik és szerettetik meg a gyerekekkel játékosan a falmászást. Emellett rengeteg egyéb, mozgáshoz kapcsolódó játékkal is készülünk.

A koronavírus miatt fokozott higiéniai intézkedéseket teszünk, gyakori kézmosással és fertőtlenítéssel ügyelünk a gyerekek és táborvezetőink egészségére!

Az ár tartalmazza:

  • Napi belépő a falmászóterembe
  • Mászófelszerelés biztosítása
  • Ebéd biztosítása (FIGYELEM! Ételérzékenység esetén a táborozónak kell gondoskodnia a számára megfelelő ételről.)
  • A hét egy napján - időjárástól függően - vonatos kirándulás Vinyére, túrázás a környéken (a vonatjegy díját a program ára tartalmazza)
  • Ismerkedés a falmászással, falmászás
  • Mászóteremhez tartozó füves szabadtéren különféle szabadtéri játékok: foci, tollaslabda, röplabda, frizbi, babzsák dobás, játékos csapatversenyek
  • Jó idő esetén fürdőzés az Aranypart II-nél
  • Ebédet követően házimozi

Tábor időpontjai:

1. hét: 2020. július 6-10.
2. hét: 2020. július 13-17.
3. hét: 2020. július 20-24.
4. hét: 2020. július 27-31.
5. hét: 2020. augusztus 3-7.
6. hét: 2020. augusztus 10-14.

Mindegyik turnusban 8:00-16:00-ig rendezzük meg a programokat a gyermekek részére. Egy turnusban max. 15 gyermeket tudunk fogadni.
Reggelente gyülekező a mászóteremben 7:30-tól (kivéve a vonatos kirándulás napján, akkor a vasúti pályaudvarnál találkozunk).

Tábor díja és jelentkezés:

A jelentkezés ONLINE az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges: https://docs.google.com/forms/d/1cl6Wi80Nzoy81gOAJ43QGAsZXciFveUR_kkqIRoKjXg

A tábor díja:
37.000 Ft / fő
- első részlet: 17.000 Ft / fő
Fizetési módok: készpénz, bankkártyás fizetés, átutalás

A  helybiztosítás a tábori díj első részletének befizetésével történik. A kitöltött jelentkezési lap feldolgozását követően díjbekérőt állítunk ki az első részlet díjáról, melyet e-mail-ben küldünk meg. A díjbekérő megküldésétől számítva 5 munkanapon belül a tábori díjfizetés esedékessé válik.

A második részlet befizetésének határideje a tábor kezdőnapja.

A tábor kezdete előtt szükséges egy szülői nyilatkozat kitöltése és aláírása, amely személyesen recepciónkon történik.

Testvérkedvezmény!
2. gyermektől -10% *
Tesóknak az első részlet díja: 15.000 Ft / fő

Az edzésre járó gyermekeknek és az egyesületi tagoknak 5% kedvezmény jár a tábor díjából!

Táborvezető: Pozsgai Nikoletta és Kovács Albert 

* Példa a kedvezmény számítására: 
Első gyermeg tábori díja: 37.000 Ft
Testvér tábori díja: 37.000 x 0,9 = 33.300 Ft
Összesen a két gyermeknek a heti tábor költsége: 70.300 Ft

Jelentkezési feltételek:

A táborra jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal személyesen mászótermünkbe, vagy e-mail-ben megküldve lehet. A  helybiztosítás a tábori díj első részletének befizetésével történik. A beérkező jelentkezési lap feldolgozását követően díjbekérőt állítunk ki az első részlet díjáról, melyet e-mail-ben küldünk meg. A díjbekérő megküldésétől számítva 5 munkanapon belül a tábori díjfizetés esedékessé válik.

A jelentkezéskor a gyermek minden fennálló betegségét, gyógyszerérzékenységét, fogyatékosságát, illetve viselkedési és egyéb egészségügyi (fizikai és mentális) problémáját a szervezők tudtára kell hozni és a nyilatkozaton feltüntetni. Amennyiben a szervezők számára egyértelművé válik bármelyik fenti feltétel eltitkolása, a szülőt értesítjük, akinek a gyermeket a táborból el kell vinnie. A gyermek a tábor további napjain nem vehet részt. Ebben az esetben a táborra a gyermek után befizetett összeg felét tudjuk visszafizetni!

A tábor létszáma limitált, maximum 15 fő, így a szabad hely biztosítása érdekében kérjük, hogy mielőbb juttassa el nekünk a jelentkezési lapot. 

Jelentkezési lapunk és a szülői nyilatkozat letölthető a lap alján.

A tábor indulásának feltétele, hogy a jelentkezők száma egy csoportban elérje a 8 főt. Amennyiben ezt a létszámot nem érjük el, úgy a befizetett részlet 100%-ban visszafizetésre kerül. Kérjük, hogy a befizetést igazoló számlát szíveskedjenek megőrizni minimum a tábor indulásáig.

Lemondási feltételek:

Amennyiben a gyermek a tábor kezdete előtt megbetegszik, szülői nyilatkozat és az eredeti számla ellenében a táborra befizetett összeget visszatérítjük.

Várunk szeretettel minden gyerkőcöt, amennyiben még nem jártatok mászótermünkbe, szívesen látunk nyitvatartási időben személyesen is, hogy megmutathassuk számotokra.

Kedves Érdeklődők! Telefonon információt nyitvatartási időben tudunk adni, H-P 14:00-22:00-ig, SZ-V 14:00-20:00-ig. Adott időpontra jelentkezettek létszámáról tájékoztató információt tudunk nyújtani, az aktuálisan feldolgozott jelentkezési lapok alapján. 

Üdvözlettel: IBEX Sport Falmászóterem csapata

Letöltések

Partnereink

© 2020 Ibex Sport Falmászás