2019/04/24 Szerda

Aktív kaland szülinap

Kategória: Cikk     Megosztás a facebookon

 

Igazán extrém és egyedi élményre vágysz, amit szeretnél megosztani barátaiddal is? Esetleg te magad vagy Pókember? :) Vagy azért van egy kis félsz a magasságtól, de szívesen kipróbálnád magad, meddig jutsz 7 méter magas köteles mászópályáinkon? Szeretitek barátaiddal a mozgásos játékokat, aktív a csapat? Akkor neked ajánljuk Aktív kaland szülinapi tematikánkat! A party választásához ajánlott életkor: 8-12 év

Aktív kaland szülinap

Ha 3 szavunk lenne, amiben jellemeznünk kellene, hogy milyen a mászóteremben egy szülinapi party, akkor a következőket használnánk: "Maradjunk még anya!" :)

Barátságos animátoraink a legnagyobb szeretettel fogadják a gyerkőcöket, ezzel már megalapozva, hogy a lehető legfelhőtlenebbül tudjon mindenki ünnepelni és játszani. Sokan először járnak falmászóteremben, így fontosnak tartjuk megismertetni a gyerekekkel a mászást.

Az elején a bemutatkozást, szabályok ismertetését és a játékos bemelegítést követően fokozatosan ismertetjük meg őket a falmászással vidám hangulatú versenyfeladatok által. Pozitív megerősítésben hiszünk és ezt közvetítjük a gyerekek felé. Elsőként az animátorok felmérik a gyerekek képességeit és ennek megfelelően építik fel a csapatversenyt. Akik bátrabban, ügyesebben másznak, ott több mászással kapcsolatos feladatot építünk be a versenybe, akik kicsit még félénkebbek, ott annak megfelelően alakítjuk a csapatfeladatokat. A játékos feladatok között mindig kis pihenő van, amikor a gyermekek az ünnepi asztalról tudnak fogyasztani, beszélgetni. Az utolsó fél órában van a buli fénypontja, a tortázás, az ajándékozás és végül az eredményhirdetés, a buli zárása.

A party a falmászóterem teljes területén kerül megrendezésre, aktívan be'másszuk' annak zegét zugát a játékok ideje alatt. 

A party alaptematikája:

- Gyermekek érkezése
- Animátorok segítségével falmászás rejtelmeinek megismerése
- Szórakoztató feladatokkal tarkított vidám csapatverseny, buli végén eredményhirdetéssel
- A mászás között pihenésre és nassolásra mindig van lehetőség a megterített ünnepi asztal körül
- Szülinapi torta felvágás, köszöntés, ajándékok átadása

A buli időtartama: 2 óra

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy mindkét tematikában a gyerekekkel végig animátorok foglalkoznak, a csapat egyben mozog, így felügyelet nélkül nem maradhat senki és mi magunk is végig játszuk a gyerekekkel a bulit.
Egy 12 fős szülinapi party esetében minimum 3 animátor felel a felhőtlen szórakozásért.
A partyn alkalmazott játékokat tudatosan úgy állítjuk össze és folyamatosan frissítjük új ötletekkel, hogy a szórakoztatás mellett fejlesztő hatás is érvényesüljön.

 

Party díja:

Mindkét party esetében 12 főig a csomagár: 55.000,-
                                       12 fő felett gyermekenkénti felár: +3.000,-/fő

Az ár a következőket tartalmazza:
- Belépőjegy a mászóterembe
- Partyfelelős animátorok
- Megterített ünnepi asztal
- Csapatverseny résztvevőinek ajándék
- Csoportkép készítése, nyomtatása a helyszínen
- Ünnepi torta
- Fluor party esetén foszforeszkáló karkötő
- Fluor party esetén UV-s arc- és kézfestés
- Ételek, italok:

Termék neve: 12 főig előkészítve 13-16 főig előkészítve
Kölyökpezsgő 2 üveg 3 üveg
Almalé 3 liter 4 liter
Ásványvíz (sz.mentes) 4 liter 4 liter
Gyümölcs szörp 1 liter 1,5 liter
Ropi 1 nagy csomag 1 nagy csomag
Burgonyaszirom 2 csomag 3 csomag
Popcorn 2 csomag 3 csomag
Pufi 2 zacskó 3 zacskó
Édes teasütemény 1 csomag 1 csomag

 

 

Időpontfoglalás
(Válasszon időpontot, kattintson a Foglalható hivatkozásra, töltse ki adatlapunkat és küldje be foglalását.)

/templates/get-reservation.php must be running.


A foglalás menete:

A foglalásról a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, melynek mellékletében található a megredelőlap pdf formátumban. Ha nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, kérjük ellenőrizze a SPAM vagy GMAIL-es fiók esetében a Promóciók mappát. Ha azokban sem található visszaigazolás, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

A megrendelőlap feldolgozását követően az időpont foglalás megerősítése érdekében díjbekérőt állítunk ki 5000,- értékben és e-mailben megküldjük a megrendeléskor rögzített e-mail címre. A választott fizetési módnak megfelelően van lehetőség megfizetni az 5.000,- foglalót. Amennyiben 5 munkanapon belül nem érkezik be a foglaló mértéke, úgy telefonos egyeztetést követően fenntartjuk a lehetőségét a foglalás törlésének.
A foglaló mértéke a party díjából jóváírásra kerül az esemény napján.
A születésnap térítésmentesen visszamondható a születésnap időpontját megelőző 15 naptári napig, ebben az esetben a foglaló visszajár. 15 napon belül történő lemondás esetén a foglaló értéke bánatdíjként fizetendő.
Időpont módosítására a születésnap időpontját megelőző 15 naptári napig van lehetőség térítésmentesen.


Ajánljuk magunkat bizalommal, az elmúlt évek tapasztalatai számunkra is folyamatosan visszaigazolják, hogy szülinapi bulijainkkal értéket teremtünk.

Partnereink

© 2020 Ibex Sport Falmászás