2019/04/24 Szerda

Fluor Party

Kategória: Cikk     Megosztás a facebookon

 

Mit lehet még csinálni a mászóterembe a mászáson kívül? Ebben a tematikánkban megmutatjuk! Varázslatos fények a szuper hangulat fokozására, UV arc/kézfestés a feltűnőbb megjelenésért, zene és izgalmasabbnál izgalmasabb játékok forgataga. A Fluor partyn nincs köteles falmászás, de bevalljuk, a kis mászófalakat egy-egy játékba belecsempésszük a gyerekek legnagyobb örömére. A party választásához ajánlott életkor: 6-11 év

Fluor party

Az UV világításban berendezett, sötétített mászóterem már garancia az igazi partyhangulatra. Egy valódi tinidiszkóval készültünk elő, egyedi és utánozhatatlan környezetben! Diszkógömb, mesés fények, barátságos, segítőkész bulifelelős animátoraink várják a gyerkőcöket egy igazán felejthetetlen élményre! Nagyon látványos az UV fényben, ha a gyerkőcök talpig fehérben vannak! Az arcfestés során UV reagens wax alapú arcfestéket használunk, mely egyrészt fantasztikus látvány az UV fényben, másrész a buli végén könnyen nedves törlőkendővel eltávolítható. Amennyiben ruhára kerülne a festékből, mosással eltávolítható.

Érdekesebbnél érdekesebb játékok követik egymást, vegyesen ügyességi, kreatív, gyorsasági feladatokkal. A játékos feladatok között mindig kis pihenő van, amikor a gyermekek az ünnepi asztalról tudnak fogyasztani. A buli végéhez közeledve felszolgáljuk az ünnepelt tortáját és előkészülünk az ajándékozásra. A buliról készítünk UV-s csoportképet, melyet a helyszínen előhívunk, keretbe helyezzük és ajándékként átadjuk az ünnepeltnek. 
A party a falmászóterem felső szintjén kerül megrendezésre. Itt nincs lehetőség a kötélbiztosításos magas mászásra, viszont alacsonyabb mászófalunk, mely alatt szivacs található bevonásra kerül 1-1 csapatjátékba. Amennyiben elsősorban a mászással szeretnél megismerkedni, úgy ajánljuk az Aktív kaland szülinap programot.

A party alaptematikája:

- Gyermekek érkezése, ajándék foszforeszkáló karkötők átadása
- Animátorok segítségével vidám arc/-kézfestés UV arc festékkel
- Szórakoztató feladatokkal tarkított vidám csapatverseny, buli végén eredményhirdetéssel
- Szülinapi torta felvágás, köszöntés, ajándékok átadása

A buli időtartama: 2 óra

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy mindkét tematikában a gyerekekkel végig animátorok foglalkoznak, a csapat egyben mozog, így felügyelet nélkül nem maradhat senki és mi magunk is végig játszuk a gyerekekkel a bulit.
Egy 12 fős szülinapi party esetében minimum 3 animátor felel a felhőtlen szórakozásért.
A partyn alkalmazott játékokat tudatosan úgy állítjuk össze és folyamatosan frissítjük új ötletekkel, hogy a szórakoztatás mellett fejlesztő hatás is érvényesüljön.

Party díja:

Mindkét party esetében 12 főig a csomagár: 55.000,-
                                       12 fő felett gyermekenkénti felár: +3.000,-/fő

Az ár a következőket tartalmazza:
- Belépőjegy a mászóterembe
- Partyfelelős animátorok
- Megterített ünnepi asztal
- Csapatverseny résztvevőinek ajándék
- Csoportkép készítése, nyomtatása a helyszínen
- Ünnepi torta
- Fluor party esetén foszforeszkáló karkötő
- Fluor party esetén UV-s arc- és kézfestés
- Ételek, italok:

Termék neve: 12 főig előkészítve 13-16 főig előkészítve
Kölyökpezsgő 2 üveg 3 üveg
Almalé 3 liter 4 liter
Ásványvíz (sz.mentes) 4 liter 4 liter
Gyümölcs szörp 1 liter 1,5 liter
Ropi 1 nagy csomag 1 nagy csomag
Burgonyaszirom 2 csomag 3 csomag
Popcorn 2 csomag 3 csomag
Pufi 2 zacskó 3 zacskó
Édes teasütemény 1 csomag 1 csomag

Időpontfoglalás
(Válasszon időpontot, kattintson a Foglalható hivatkozásra, töltse ki adatlapunkat és küldje be foglalását.)

/templates/get-reservation.php must be running.

 

​A foglalás menete:

A foglalásról a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, melynek mellékletében található a megredelőlap pdf formátumban. Ha nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, kérjük ellenőrizze a SPAM vagy GMAIL-es fiók esetében a Promóciók mappát. Ha azokban sem található visszaigazolás, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

A megrendelőlap feldolgozását követően az időpont foglalás megerősítése érdekében díjbekérőt állítunk ki 5000,- értékben és e-mailben megküldjük a megrendeléskor rögzített e-mail címre. A választott fizetési módnak megfelelően van lehetőség megfizetni az 5.000,- foglalót. Amennyiben 5 munkanapon belül nem érkezik be a foglaló mértéke, úgy telefonos egyeztetést követően fenntartjuk a lehetőségét a foglalás törlésének.
A foglaló mértéke a party díjából jóváírásra kerül az esemény napján.
A születésnap térítésmentesen visszamondható a születésnap időpontját megelőző 15 naptári napig, ebben az esetben a foglaló visszajár. 15 napon belül történő lemondás esetén a foglaló értéke bánatdíjként fizetendő.
Időpont módosítására a születésnap időpontját megelőző 15 naptári napig van lehetőség térítésmentesen.


Ajánljuk magunkat bizalommal, az elmúlt évek tapasztalatai számunkra is folyamatosan visszaigazolják, hogy szülinapi bulijainkkal értéket teremtünk.

Partnereink

© 2020 Ibex Sport Falmászás