2020/03/13 Péntek

Koronavírus - a járvány miatt a terem határozatlan ideig zárva tart

Kategória: Hírek/Újdonságok     Megosztás a facebookon

A járványügyi helyzetet értékelve, ismét a biztonságot és az egészséget hangsúlyozva termünk vezetősége úgy döntött, a mai naptól, azaz március 17-től az IBEX Sport határozatlan időre bezárja kapuit. A kormányzati rendelkezéseket figyelemmel kísérjük, amint újra lehetőség nyílik arra, hogy biztonságban jöhessetek hozzánk mászni, várunk vissza mindenkit! Kövessétek Facebook és Instagram oldalunkat, ahol jelentkezni fogunk! Bízzunk abban, hogy mielőbb túl leszünk a nehezén. Addig is vigyázzunk egymásra, maradjunk otthon!

***

Egészségeteket és biztonságotokat szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy az ÖSSZES csoportos foglalkozásunkat - legyen az gyermek, felnőtt edzés vagy kezdő mászóóra - ideiglenesen felfüggesztjük. A mászóterem jelenleg nyitva tart, így a megfelelő higiéniai óvintézkedések megtétele mellett (kézmosás, folyékony magnézia használata) tudtok jönni hozzánk mászni, amíg erről más rendelkezés nem születik. A gyermek edzésbérletek kompenzációján csapatunk dolgozik. További információkért figyeljétek oldalunkat. Megértéseket köszönjük, vigyázzunk egymásra!

***

A fokozott helyzetre való tekintettel a hétvégén fogásainkat is átfertőtlenítjük ismét, melyet követően 03.16. hétfőtől KIZÁRÓLAG FOLYÉKONY MAGNÉZIA lesz használható termünkben, amely alkoholos oldatot tartalmaz. Természetesen mászóinknak lehetőséget tudunk biztosítani ennek bérlésére és vásárlására termünkben, hogy mindenki zökkenőmentesen és biztonsággal tudja kiélvezni a falmászást.

További biztonságos és kellemes mászást mindenkinek!

***

Mászótermünkben kiemelten figyelünk a megfelelő higiéniára, hogy biztonságosan tudjatok edzeni, kikapcsolódni, az óvintézkedések a foglalkozásokat és működésünket NEM befolyásolják.
Mai naptól a csoportos edzéseinket és a falmászást megelőzően mindenkinek kötelező az alapos kézmosás.
 
Emellett viszont azt kérjük Tőletek, ha betegek vagytok, vagy beteg van a közeletekben, illetve fokozottan veszélyeztetett országban jártatok, NE gyertek el hozzánk míg ez az állapot fenn áll! Vigyázzunk mászótársainkra, egymásra!
 
Továbbá javasoljuk a csatolt egészségügyi nyilatkozat kitöltését minden belépés előtt, hogy probléma esetén meg tudjuk tenni a megfelelő lépéseket.
 
Köszönjük,
IBEX Csapat  

Letöltések

Partnereink

© 2020 Ibex Sport Falmászás