2019/03/11 Hétfő

Masszázs

Kategória: Cikk     Megosztás a facebookon

Szeretettel invitálunk újonnan kialakított masszázs szalonunkba, mely az IBEX Falmászótermen belül került kialakításra. A szolgáltatást bárki igénybe veheti előzetes időpontegyeztetést követően. Vendégkörünk kialakítása folyamatban van, így eleinte könnyen fogunk tudni megfelelő időpontot találni. A hét minden napján, rugalmas időbeosztásban várjuk kedves vendégeinket.

Gyógymasszőrünk, Várfoki Györgyi bemutatkozása: 

2012-ben végeztem gyógymasszőrként Budapesten a MediCenter Egészség Centrumba. Kiváló gyógymasszőr oktatóm Grósz Adrienn volt, aki remekül készítette fel a csapatunkat a gyógymasszőri szakmára, nagyon sokat tanultam tőle. Az iskola befejezését követően további tanfolyamokat végeztem el, mint a lávaköves masszázs, nyirokmasszázs és a tavalyi évben a sport tapelés technikáját is elsajátítottam. A masszázs mindig fontos szerepet töltött be az életemben, de nem élvezett kizárólagosságot, másik szakmáimban is folyamatosan tevékenykedtem. 5 éves külföldön végzett gyakorlatomat követően idéntől már itthon is elkezdem vendégköröm kialakítását.

Szemléletem, hogy ha csinál az ember valamit, az legyen tökéletes, de legalább is törekedjen a tökéletességre. Fontos számomra a megfelelően kialakított légkör, amiben én is jól érzem magam és ezzel a pozitív energiával tudom végezni a munkámat. A felhasznált anyagok minőségében törekszem a természetességre, hiszek a gyógynövények erejében. A szolgáltatásaimban is megmutatkozik a precizitásra való törekvést. 30-50 percben az alapos átdolgozás csak a részterületek masszázsát teszi lehetővé, teljes testmasszázs részemről kevesebb, mint 90 perc alatt nem vállalható.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, szükséged van egy kis megújulásra, felfrissülésre, vagy megpróbálnál alternatív lehetőséget is igénybe venni fennálló sérülésed kezelésére.

Bejelentkezési lehetőségek:

- Facebook oldalunkon : https://fb.com/book/anahatamasszazs/
- A mászóterem nyitva tartási idejében telefonon:  06 20 221 6630,
- vagy személyesen a falmászóteremben kérhető időpont.

Árak és szolgáltatások

Partnereink

© 2020 Ibex Sport Falmászás