2019/03/11 Hétfő

Masszázs

Kategória: Cikk     Megosztás a facebookon

 

Kedves leendő Vendégem!

Szeretettel invitállak újonnan kialakított masszázs szalonomba, mely az IBEX Falmászótermen belül került kialakításra. Nem titkolt célunk, hogy egy olyan komplex szolgáltatás palettát hozzunk létre a mászóteremben, amely kiszolgálja a teljes család igényeit kicsiktől egészen a nagyszülőkig.

2012-ben végeztem gyógymasszőrként Budapesten a MediCenter Egészség Centrumba. Kiváló gyógymasszőr oktatóm Grósz Adrienn volt, aki remekül készítette fel a csapatunkat a gyógymasszőri szakmára, nagyon sokat tanultam tőle. Az iskola befejezését követően további tanfolyamokat végeztem el, mint a lávaköves masszázs, nyirokmasszázs és a tavalyi évben a sport tapelés technikáját is elsajátítottam. A masszázs mindig fontos szerepet töltött be az életemben, de nem élvezett kizárólagosságot, másik szakmáimban is folyamatosan tevékenykedtem. 5 éves külföldön végzett gyakorlatomat követően a tavalyi évben egyéb elfoglaltságaim és a mászóterem bővítési munkálatainak előkészítése miatt nem tudtam sajnos vendégeket vállalni, viszont idéntől már itthon is elkezdem vendégköröm kialakítását.

Szemléletem, hogy ha csinál az ember valamit, az legyen tökéletes, de legalább is törekedjen a tökéletességre. Fontos számomra a megfelelően kialakított légkör, amiben én is jól érzem magam és ezzel a pozitív energiával tudom végezni a munkámat. A felhasznált anyagok minőségében törekszem a természetességre, hiszek a gyógynövények erejében. A kialakított szolgáltatásaimban is megmutatkozik a precizitásra való törekvést. 30-50 percben az alapos átdolgozás csak a részterületek masszázsát teszi lehetővé, teljes testmasszázs részemről kevesebb, mint 90 perc alatt nem vállalható.

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, szükséged van egy kis megújulásra, felfrissülésre, vagy megpróbálnál alternatív lehetőséget is igénybe venni fennálló sportsérülésed kezelésére.

Bejelentkezés a mászóterem nyitva tartási idejében telefonon lehetséges - 06 20 221 6630 -, vagy személyesen a falmászóteremben kérhető időpont.

Üdvözlettel: Várfoki Györgyi

Partnereink

© 2019 Ibex Sport Falmászás