2019/08/23 Péntek

Nyerj jógaórát a falmászóterembe

Kategória: Hírek/Újdonságok     Megosztás a facebookon

JÁTSSZ ÉS NYERJ JÓGAÓRÁT A FALMÁSZÓTEREMBE! 

3 szerencsés nyerhet most könnyedén egy szuper jógaórát, amennyiben a facebook oldalunkon közzétett bejegyzésünket like-olod és megjelölöd benne ismerősödet. (@ismerős neve)
Facebook-posztunk ide kattintva azonnal elérhető.

Sorsolás: 2019.09.02. 16:00

Rendszeresen sportolsz de mindig lecsípsz a nyújtás idejéből?
Hallottál a jógáról,de még nem próbáldtad?
Most itt a lehetőség!

SPORT és JÓGA
Szeptembertől ismét lesz lehetőség becsatlakozni kifejezetten hobbi és élsportolók számára kialakított óránkra.
Miben lesz más, mint egy hagyományos jóga óra?

✅1 alkalom 60 perc melynek fókuszában a nyújtás és ízületi mobilitás növelése áll
✅régi vagy meglévő sport sérülések rehabilitálása
✅választott sportból eredő tartás "hibák" korrigálása
✅légzőgyakorlatok az oxigén felvétel optimalizálásáért
✅speciális relaxáció verseny és újabb célok elérése érdekében
✅extrém helyszín az Ibex Sport Falmászás mászófalai alatt

SZEPTEMBERTŐL minden kedden találkozzunk 17.30-kor az Ibex Sport Falmászásban!

További információk jógaóránkról ide kattintva érhető el.

Online nyereményjáték szabályzat

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 14/A. § (1) d) alpontjában foglaltakra tekintettel, jelen szabályzat tartalmazza a tájékoztatást a nyereményjáték jogi jellegéről, az abban való részvétel feltételeiről.

A fogyasztói promóció és nyereményjáték szervezője és lebonyolítója: Alpibex Kft.
Székhely: 9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.
Cégjegyzékszám: Cg.08-09-021442
Adószám: 23183900-2-08 
Postai címe: 9027 Győr, Pf. 1320/1.
Elektronikus elérhetősége: ibex@ibexsport.hu

A nyereményjáték feltételei az alábbiak:
Játék időtartama: 2019. 08. 24.- 2019. 09. 02 15:59:59
Résztvevő üzlet neve: IBEX Sport Falmászó - és Szabadidőközpont  
A játékban való részvétel az érintett önkéntes hozzájárulásán alapul, miután az érintett („Játékos”) megismerte a nyereményjáték-szabályzatot.

A nyereményjátékban való részvétel feltétele, a nyereményjátékra vonatkozó általános szabályok
Minden résztvevő, aki a promóciós időszakban a szervező hivatalos facebook- oldalán közzétett posztját "like"-olja és kommentben megjelöli egy Facebook ismerősét (@ismerős neve), részt vesz nyereményjátékunkban. Egy résztvevő többször is megjelölhet ismerőst a poszt alatt, viszont az ismerős személyének minden esetben eltérőnek kell lennie! A meghirdetett facebook-poszt: https://www.facebook.com/ibexsf/photos/a.835913419775289/2638886886144591/?type=3&theater

Sorsolás: A sorsolás időpontja: 2019. szeptember 2. 16:00 A sorsolás helyszíne: IBEX Sport Falmászó - és Szabadidőközpont 
A sorsolásra a https://socialwinner.besocial.hu/ weboldal segítségével történik. 

Kifejezetten facebook posztok közötti sorsolásra fejlesztett alkalmazás, melynek segítségével egy gombnyomásra nyertest tudunk hirdetni. A sorsolás algoritmusa a nyereményjáték szervezője által nem ismert, ez teljes mértékben a socialwinner.besocial.hu oldal üzemeltetőnek a szellemi tulajdona. A sorsolási beállításban azok a felhasználók vesznek részt, akik a játékkiírásnak megfelelően Like-olták a bejegyzést és hozzászólásban megjelölték egy ismerősüket. Minden hozzászólás részt vesz a sorsolásban, így egy falhasználó többször is hozzászólhat a bejegyzéshez, de fontos, hogy eltérő ismerős megjelölése szükséges minden posztban.
A hozzászólásra válaszként küldött üzenetek felhasználói a sorsolásban nem vesznek részt, fontos, hogy mindig új hozzászólásban kerüljön megszólításra ismerős felhasználó.

A sorsolás nyilvános.  
A nyertes személyet facebook bejegyzésünkben és privát facebook-üzenetben is értesítjük. 
A nyertes kisorsolásakor tartaléknyertes nem kerül kisorsolásra. Amennyiben a kisorsolt nyertes a szervező által végrehajtott háromszori sikertelen megkeresést követően, nem elérhető, vagy a nyereményről lemond, vagy a Játékból kizárásra kerül.  
A kisorsolt nyertesek nevét a szervező legkésőbb szeptember 4-én, szerdán teszi közzé a nyereményjáték aloldalán.
A nyertes jogosult a nyereményről lemondani legkésőbb a nyeremények sorsolását követő 8 munkanappal bezárólag a szervezőnek küldött e-mailben az alábbi e-mail címre: ibex@ibexsport.hu.
A szervező / lebonyolító nem köteles ellenőrizni, hogy egy Játékos hányszor jelöl meg ismerőst a poszt alatt, ha azonban a szervező / lebonyolító megbizonyosodik arról, hogy egy Játékos több hozzászólás bejegyzésben is ugyan azt az ismerősét jelölte meg, jogosult a Játékost a Játékból kizárni.

Nyeremények átvétele: A nyertes az ajándékutalványt személyesen az IBEX Sport Falmászó- és Szabadidőközpontban veheti át személyesen, vagy kérheti digitális formátumban az általa megadott e-mail címre.

Nyeremény: 3 db 1 alkalomra szóló jógaóra látogatás.  
A nyeremény pénzre át nem váltható, másra át nem ruházható. A voucher érvényességi ideje a kiállítástól számítva 1 év.

További szabályok:
A szervező a jelen játékszabályzat és a játék menetének vagy a játék bármely részletére kiterjedő egyoldalú változtatásának a jogát fenntartja. Ha a játék során visszaélések, vagy olyan magatartás gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a szervező fenntartja a jogot, hogy a játékot szüneteltesse vagy megszüntesse, illetve a visszaélést elkövető személyt a játékból kizárja. Ilyen esetben a szervező mindennemű felelősségét kizárja.
A szervező nem vállal felelősséget azért, ha a játék időtartama alatt weboldala vagy Facebook oldalai technikai okokból időszakosan nem érhető(ek) el. A Játékos tudomásul veszi, hogy a játék technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a szervezőn / lebonyolítón kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A szervező / lebonyolító az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősségét kizárja.

Vegyes rendelkezések:
A nyereményjátékban résztvevők részvételükkel minden tekintetben elfogadják a Játékszabályzat rendelkezéseit.

A nyereményjátékban résztvevők a nyereményjátékkal kapcsolatos kérdéseiket, illetve a lebonyolítással kapcsolatos észrevételeiket és igényeiket az ibex@ibexsport.hu címére küldött elektronikus levél formájában tehetik meg.

A jelen játékszabályzatra és annak alapján lebonyolított nyereményjátékra a magyar jog az irányadó.

Győr, 2019.08.24.

 

Partnereink

© 2019 Ibex Sport Falmászás