2019/01/05 Szombat

Sportválasztó nyílt nap a falmászóteremben

Kategória: Hírek/Újdonságok     Megosztás a facebookon

2018-ban elkezdett új edzéstematikánkat a tanév szerinti félévre építettük fel. A második félévben szeretnénk újabb csoportokat indítani, hogy még több gyerkőcnek tegyük lehetővé ennek a fantasztikus sportnak a megismerését és a fejlődést.
Próbáljátok ki a falmászást Sportválasztó nyílt napunkon!

IDŐPONTJA: 2019.01.19 10:00-16:00 Bejelentkezés nem szükséges, a részvétel díjtalan.

A mászás a gyermekek szemében jutalomjáték, ezáltal a foglalkozásokat sem munkaként, hanem szórakozásként élik meg. A szórakozás mögött viszont komoly fejlesztő hatás húzódik, mely a játékos feladatokkal kombinálva hatékonyan alkalmazható.

A falmászó edzések:
- Játékosak
- Bizonságosak
- Nincs szükség saját felszerelésre, mi biztosítjuk :)
- Profi edző jelenlétével és koordinálásával
- Vidámak
- Fejlesztik a koordinációt, koncentrációt, kreativitást
- Pozitívan hat: a helyzetfelismerő, problémamegoldó képességre, bátorságot ad, fegyelmezettség, határozottság, felelősség érzet, önbecsülés, önbizalom, kezdeményező, kockázatvállaló készség, kommunikációs készség erősödik
- Lépésről-lépésre fejlesztenek
- Mindig egyéni sikerélményt adnak

A 6-8 éves korosztály számára indítottuk Gólya csoportunkat.
A 9-12 éves korosztály számára indtottuk a Mormota csoportot.
Újonnan, a 2. félévtől elindítjuk a 13-16 éves korosztály számára is edzéseinket, ők az Ibex junior csapata lesz.
A Hópárduc csoportba pedig azok a gyermekek kerülnek -életkortól függetlenül-, akiket kimagasló mászóteljestményük alapján szeretnénk a versenymászás világába is bevezetni. Edzéseink kis, maximum 10 fős csoportokban tartjuk, ezért bejelentkező oldalunkon szükséges az edzésrészvétel jelölése.

A félévek váltakozása lehetőséget ad az egyéni fejlődés mérésére is. Becsatlakozáskor minden gyermek felmérésen vesz részt. Könnyen elképzelhető, hogy az életkori besorolást átlépve pl. egy 8 éves gyermek már a Mormota csoportba kerül a képességei alapján. Ezért tartjuk fontosnak, hogy mindenkivel előzetesen személyesen is megismerkedjünk és a nyílt napunk erre egy remek lehetőség. A félév végén megismételt felmérés által pedig láthatjuk a fejlődés ütemét is, melyről szöveges értékelést készítünk.

A nyílt napon az újonnan érkezőknek bemutatjuk mászótermünket és lehetőség van a mászás kipróbálására is szakértő kollégáink és edzőink vezetésével. Részt vehetnek a gyermekek olyan játékos mászófeladatokban, melyek az edzéseken is előfordulnak. A látottak alapján javaslatot teszünk, hogy melyik csoportba javasoljuk a becsatlakozást. A gyermek és a szülő ezután közösen döntik el, hogy szeretnének -e beiratkozni második féléves foglalkozásainkra.

Gyermek edzésidőpontjaink 2018/2019. tanév II. félévben:

Időpont/Nap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
16:00-17:00                Gólya   Mormota Gólya
16:00-17:00   Ibex junior      
16:30-17:30    Mormota                    Mormota                
17:15-18:15   Hópárduc   Hópárduc Ibex junior

Edzésalkalmaink részletesen a mellékelt táblázat szerint alakulnak. Az érdeklődés függvényében fenntartjuk a lehetőségét az órarendünk bővítésének.

Az élet minden területén jellemző, így a mászás foglalkozásokat tekintve is elmondható, hogy látható, mérhető eredmény akkor érhető el, ha rendszeresen történik meg a foglalkozások látogatása. Célunk az, hogy a foglalkozások megkezdését követően egy folyamatos haladást érjünk el a csoporttal, ezért az első félévben bevezetett és népszerű bérlettípusunkkal is szeretnénk ösztönzést adni arra, hogy a teljes félévre elköteleződjetek a mászás foglalkozásokon történő részvétel iránt.

2018/19. II. félévre szóló kedvezményes bérlet ajánlatunk:

Csoport neve heti 1 edzés heti 2 edzés
Gólya 25.000,- (20 edzés) 48.000,- (40 edzés)
Mormota 25.000,- (20 edzés) 48.000,- (40 edzés)
Ibex junior 25.000,- (20 edzés) 45.000,- (38 edzés)
Hópárduc -- 48.000,- (40 edzés)

Kimaradt óra pótlására ezekben a bérletkonstrukcióban nincs lehetőség.

Ibex Fal- és Hegymászó Sportegyesületi tagoknak minimum fél éves tagságot követően a 8 alkalmas havi bérlet ára 2018/19. II. félévére 2019. január 1-től 7.000,-/ hónap. 
Egyesületi tagsággal kapcsolatos információról személyesen illetve telefonon is szívesen adunk tájékoztatást.

Várunk szeretettel minden kedves mászni vágyó gyerkőcöt és szüleiket.

Partnereink

© 2019 Ibex Sport Falmászás