Nem jártál még

mászóteremben, de kipróbálnád a mászást?

Szeretnél

már az első mászás során magabiztos tudással távozni

Motiválna

ha hozzád hasonlóan kezdő mászókkal ismerkedhetnél meg az órán?

Korábban másztál már

de szükségesnek érzed az ismeretek felfrissítését?


Akkor ezt az órát neked találtuk ki!

AZ ÓRA IDŐPONTJA:


KEDD, CSÜTÖRTÖK

19:00 - 20:00

Természetesen a mászósport űzésében is vannak szabályok, melyek betartása feltétlenül fontos a biztonság érdekében.. A magabiztos mászótermi fellépés és tudás érdekében hirdetjük meg kezdőknek szóló mászóóráinkat. Fontos néhány mászástechnikai ismeret elsajátítása is ahhoz, hogy hosszan tudd élvezni a mászást. Gyakori, hogy kizárólag az alkarból, vagy bicepszből kivitelezett a mászás, emiatt hamar elfárad a kéz. Ennek ellensúlyozására ismertetünk meg technikákat a foglalkozás alatt. Kedden és csütörtökön várunk minden érdeklődőt szeretettel. Az órán szeretnénk minden hasznos információt, tapasztalatot átadni nektek és folyamatos szakemberi jelenlét mellett tudjátok kipróbálni magatokat!

Kezdésként segítséget nyújtunk a helyes méretű cipő kiválasztásában, majd bemutatjuk a termet, megtanítunk a boulder alapjaira, a mászás helyes technikájára és legfőbb szabályaira. Mint minden területen, nálunk is igaz, hogy a gyakorlat teszi a mestert. A mászás nem hasonlítható más sporthoz, gyakran olyan izomcsoportokat használtok, amihez nincs hozzászokva a szervezet, hiába sportolsz mást. Ezt meg kell tapasztalni és az első alkalom után már tudni, érezni fogod, hogy akarsz -e jönni legközelebb is. 🙂

Célunk ezzel az óratípussal, hogy egy olyan biztos alap tudást tudjunk átadni számodra, amivel aztán a világ bármely pontján magabiztosan tudsz mászótermeket felkeresni. Persze bízunk abban is, hogy a mászóórát követően ismét találkozunk a teremben és akár mászóedzés során, akár egyéni mászással tudod fejleszteni erőnlétedet, tudásodat.

Minden órán azonos tematika alapján haladunk.

Részvételi díj

3 500 Ft/fő, ami magában foglalja a cipő bérleti díját is.

Ha marad még erő a kezedben óra végére, akkor lehetőséget biztosítunk a foglalkozást követően zárásig az ingyenes teremhasználatra. Így nyugodtan tudsz még gyakorolni.

A mászás alapjai foglalkozásunkra csak 16 éven felülieket várunk. A mászás alapjai órák nem edzésnek minősülnek, értékes információkat adunk át, melyek segítenek a jövőben a mászás gyakorlásában, továbbfejlesztésében.

A foglalkozást érdeklődés esetén már 1 fővel is megtartjuk.
Maximum létszám 8 fő/foglalkozás.


Előzetes bejelentkezés szükséges!


Jelentkezz be most