Nyári tábor

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

8 és 14 év közötti gyerekeknek

2021-ben ismét várjuk nyári táborainkra mindazon 8 és 14 év közötti gyerekek jelentkezését, akik szeretik a mozgást, a pörgést, a kalandokat, a kihívásokat és emellett szívesen megismerkednének a falmászással is!


Figyelünk a higiéniára!

A koronavírus miatt fokozott higiéniai intézkedéseket teszünk, gyakori kézmosással és fertőtlenítéssel ügyelünk a gyerekek és táborvezetőink egészségére!

Mászó előképzettség nem szükséges

Mászó "előképzettség" vagy tapasztalat nem szükséges, táborunk vezetői nagy tapasztalattal ismertetik és szerettetik meg a gyerekekkel játékosan a falmászást.


Mozgásos játékok

Emellett rengeteg egyéb, mozgáshoz kapcsolódó játékkal is készülünk: foci, tollaslabda, röplabda, frizbi, babzsák dobás, játékos csapatversenyek.


Tábor időpontjai ( már csak egy szabad turnusunk maradt!)


 • 2021. július 26 - 30.


  Mindegyik turnusban 8:00-16:00-ig rendezzük meg a programokat a gyermekek részére. Egy turnusban max. 15 gyermeket tudunk fogadni.
  Reggelente gyülekező a mászóteremben 7:30-tól (kivéve a vonatos kirándulás napján, akkor a vasúti pályaudvarnál találkozunk).

  Tábor díja: 37000 Ft

  Első részlet 17000 Ft/fő. Fizetési módok: készpénz, bankkártyás fizetés, átutalás.

  Jelentkezem

  Első részlet

  A tábori díj első részletének befizetéséről a tábor indulása előtt 1 hónappal díjbekérőt küldünk ki a megadott e mail címre. Az első részlet befizetésével válik biztosítottá a gyermek helye a táborban. A díjbekérő megküldésétől számítva 5 munkanapon belül a tábori díjfizetés esedékessé válik.

  Második részlet

  A második részlet befizetésének határideje a tábor kezdőnapja.

  Szülői nyilatkozat

  A tábor kezdete előtt szükséges egy szülői nyilatkozat kitöltése és aláírása, amely személyesen recepciónkon történik.

  Érdekel?

  A tábor díja tartalmazza

  • Napi belépő

   a falmászóterembe

  • Mászófelszerelés

   biztosítása a tábor idejére

  • Ebéd

   Napi menüt tartalmazza az ár! FIGYELEM! Ételérzékenység esetén a táborozónak kell gondoskodnia a számára megfelelő ételről. Ilyen esetben természetesen, az ebéd díja levonásra kerül a tábor díjából.

  • Túra Vinyére

   A hét egy napján - időjárástól függően - vonatos kirándulás Vinyére, túrázás a környéken (a vonatjegy díját a program ára tartalmazza)

  • Falmászás

   Ismerkedés a falmászással

  • Szabadtéri játékok

   Mászóteremhez tartozó füves szabadtéren különféle szabadtéri játékok: foci, tollaslabda, röplabda, frizbi, babzsák dobás, játékos csapatversenyek

  • Fürdőzés

   Jó idő esetén fürdőzés az Aranypart II-nél

  • Házimozi

   Házimozi

  Jelentkezési feltételek

  A táborra jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal személyesen mászótermünkbe, vagy e-mail-ben megküldve lehet. A helybiztosítás a tábori díj első részletének befizetésével történik. A beérkező jelentkezési lap feldolgozását követően díjbekérőt állítunk ki az első részlet díjáról, melyet e-mail-ben küldünk meg. A díjbekérő megküldésétől számítva 5 munkanapon belül a tábori díjfizetés esedékessé válik.
  A jelentkezéskor a gyermek minden fennálló betegségét, gyógyszerérzékenységét, fogyatékosságát, illetve viselkedési és egyéb egészségügyi (fizikai és mentális) problémáját a szervezők tudtára kell hozni és a nyilatkozaton feltüntetni. Amennyiben a szervezők számára egyértelművé válik bármelyik fenti feltétel eltitkolása, a szülőt értesítjük, akinek a gyermeket a táborból el kell vinnie. A gyermek a tábor további napjain nem vehet részt. Ebben az esetben a táborra a gyermek után befizetett összeg felét tudjuk visszafizetni!
  A tábor létszáma limitált, minimum 8 fő -maximum 15 fő, így a szabad hely biztosítása érdekében kérjük, hogy mielőbb juttassa el nekünk a jelentkezési lapot.
  A tábor indulásának feltétele, hogy a jelentkezők száma egy csoportban elérje a 8 főt. Amennyiben ezt a létszámot nem érjük el, úgy a befizetett részlet 100%-ban visszafizetésre kerül. Kérjük, hogy a befizetést igazoló számlát szíveskedjenek megőrizni minimum a tábor indulásáig.

  Lemondási feltételek

  Amennyiben a gyermek a tábor kezdete előtt megbetegszik, szülői nyilatkozat és az eredeti számla ellenében a táborra befizetett összeget visszatérítjük.
  Várunk szeretettel minden gyerkőcöt, amennyiben még nem jártatok mászótermünkbe, szívesen látunk nyitvatartási időben személyesen is, hogy megmutathassuk számotokra.
  Kedves Érdeklődők! Telefonon információt nyitvatartási időben tudunk adni, H-P 15:45-20:45-ig. Adott időpontra jelentkezettek létszámáról tájékoztató információt tudunk nyújtani, az aktuálisan feldolgozott jelentkezési lapok alapján.