Vakáció az Ibex-ben: Falmászó és élmény tábor

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

6 és 12 év közötti gyerekeknek

2023-ban, immáron 6. éve rendezzük meg nyári élménytáborainkat gyerekeknek. Idén is nagy szeretettel és lelkesedéssel várjuk nyári táborainkra mindazon 6 és 12 év közötti gyerekek jelentkezését, akik szeretik a mozgást, a pörgést, a kalandokat, a kihívásokat és emellett szívesen megismerkednének a falmászással is!


Garantált jó kedv és szórakozás!

Változatos és színes programelemekkel várjuk leendő táborozó gyerekeket.

Mászó előképzettség nem szükséges

Mászó "előképzettség" vagy tapasztalat nem szükséges, táborunk vezetői nagy tapasztalattal ismertetik és szerettetik meg a gyerekekkel játékosan a falmászást.


Mozgásos játékok

Emellett rengeteg egyéb, mozgáshoz kapcsolódó játékkal is készülünk: foci, tollaslabda, röplabda, frizbi, babzsák dobás, játékos csapatversenyek.


Tábor időpontjai


 • 2023. július 03-07.

 • 2023. július 17-21.

 • 2023. július 24-28.

 • 2023. július 31- augusztus 04.

 • 2023. augusztus 07-11.


Mindegyik turnusban 8:00-16:00-ig rendezzük meg a programokat a gyermekek részére. Egy turnusban max. 15 gyermeket tudunk fogadni.
Reggelente gyülekező a mászóteremben 7:30-tól.

Tábor díja: 63 000 Ft

Első részlet 30 000 Ft/fő. Fizetési mód: banki átutalás.

Jelentkezem

Első részlet

A tábori díj első részletének befizetéséről a jelentkezést követő (űrlap kitöltése) 3 munkanapon belül díjbekérőt állítunk ki a megadott e mail címre. Az első részlet befizetésével válik biztosítottá a gyermek helye a táborban. A díjbekérő megküldésétől számítva 5 munkanapon belül a tábori díj első részletének fizetése esedékessé válik.

Második részlet

A második részlet befizetésének határideje a tábor kezdőnapját megelőző nap este 8 óra!

Szülői nyilatkozat

A tábor kezdete előtt szükséges egy szülői nyilatkozat kitöltése és aláírása, amelyet a tábor első napján szükséges a táborvezetőnek kitöltve átadni, továbbá személyesen recepciónkon is kitölthető a nyomtatvány.

Érdekel?

A tábor díja tartalmazza

 • Napi belépő

  a falmászóterembe

 • Ebéd

  Minden nap meleg ebéd biztosítása! FIGYELEM! Ételérzékenység esetén a táborozónak kell gondoskodnia a számára megfelelő ételről. Ilyen esetben természetesen, az ebéd díja levonásra kerül a tábor díjából.

 • Uzsonnna

  Naponta friss gyümölcsöt kínálunk a gyerekeknek.

 • Túra Vinyére

  A hét egy napján - időjárástól függően - vonatos kirándulás Vinyére, túrázás a környéken (a vonatjegy díját a program ára tartalmazza)

 • Falmászás

  Ismerkedés a falmászással, falmászás játékosan

 • Szabadtéri játékok

  Mászóteremhez tartozó füves szabadtéren különféle szabadtéri játékok: foci, tollaslabda, röplabda, frizbi, babzsák dobás, játékos csapatversenyek

 • Fürdőzés

  Jó idő esetén fürdőzés az Aranypart II-nél

 • Kézműveskedés

  Batikolás

 • Meglepetés

  Mobilis élményprogram

Jelentkezési feltételek

A táborra jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal személyesen mászótermünkbe, vagy e-mail-ben megküldve lehet. A helybiztosítás a tábori díj első részletének befizetésével történik. A beérkező jelentkezési lap feldolgozását követően díjbekérőt állítunk ki az első részlet díjáról, melyet e-mail-ben küldünk meg. A díjbekérő megküldésétől számítva 5 munkanapon belül a tábori díjfizetés esedékessé válik. Amennyiben nem kerül kiegyenlítésre a megadott határidőn belül az első részletről szóló díjbekérő, úgy a jelentkezés törlésének jogát fenntartjuk.
A jelentkezéskor a gyermek minden fennálló betegségét, gyógyszerérzékenységét, fogyatékosságát, illetve viselkedési és egyéb egészségügyi (fizikai és mentális) problémáját a szervezők tudtára kell hozni és a nyilatkozaton feltüntetni. Amennyiben a szervezők számára egyértelművé válik bármelyik fenti feltétel eltitkolása, a szülőt értesítjük, akinek a gyermeket a táborból el kell vinnie. A gyermek a tábor további napjain nem vehet részt. Ebben az esetben a táborra a gyermek után befizetett összeg felét tudjuk visszafizetni!
A tábor létszáma limitált, minimum 8 fő -maximum 15 fő, így a szabad hely biztosítása érdekében kérjük, hogy mielőbb küldje el nekünk a jelentkezési lapot.
A tábor indulásának feltétele, hogy a jelentkezők száma egy csoportban elérje a 8 főt. Amennyiben ezt a létszámot nem érjük el, úgy a befizetett részlet 100%-ban visszafizetésre kerül. Kérjük, hogy a befizetést igazoló számlát szíveskedjenek megőrizni minimum a tábor indulásáig.

Lemondási feltételek

Amennyiben a gyermek a tábor kezdete előtt megbetegszik, szülői nyilatkozat és az eredeti számla ellenében a táborra befizetett összeget visszatérítjük.

Várunk szeretettel minden gyerkőcöt, amennyiben még nem jártatok mászótermünkbe, szívesen látunk nyitvatartási időben személyesen is, hogy megmutathassuk számotokra.

Kedves Érdeklődők! Telefonon információt nyitvatartási időben tudunk adni, H-P 15:30-21:00-ig, Szo: 14:00-20:00-ig. Adott időpontra jelentkezettek létszámáról tájékoztató információt tudunk nyújtani, az aktuálisan feldolgozott jelentkezési lapok alapján.