KORLÁTLAN BÉRLET AZ IBEX-NÉL AKÁR HAVI 7.990 FT-ÉRT!


Legyen saját IBEX kártyád és mássz amennyit csak szeretnél!

Új bérletkonstrukcióinknak köszönhetően fix havidíjért korlátlan mennyiségben mászhatsz!


Korlátlan bérletünket szerződéssel tudod megvásárolni, a kedvezmény mértéke a vállalási időtől függ, ajánlataink a következők:


6 HAVI KORLÁTLAN BÉRLET12 HAVI KORLÁTLAN BÉRLET24 HAVI KORLÁTLAN BÉRLET
-10.990 Ft/hónap- 8.990 Ft/hónap- 7.990 Ft/hónap
- egyszeri 1.500 Ft-os regisztrációs díj- egyszeri 1.500 Ft-os regisztrációs díj- egyszeri 1.500 Ft-os regisztrációs díj
- havi vagy egy összegben fizetés- havi vagy egy összegben fizetés- havi vagy egy összegben fizetés
- nincs napi időkorlát- nincs napi időkorlát- nincs napi időkorlát
- fix garantált ár a szerződés lejáratáig- fix garantált ár a szerződés lejáratáig- fix garantált ár a szerződés lejáratáig
- mászóterem korlátlan használata- mászóterem korlátlan használata- mászóterem korlátlan használata
- rendkívül kedvezményes ár az egyéb jegy- és bérlettípusokhoz képest- rendkívül kedvezményes ár az egyéb jegy- és bérlettípusokhoz képest- rendkívül kedvezményes ár az egyéb jegy- és bérlettípusokhoz képest
- ingyenes parkolás- ingyenes parkolás- ingyenes parkolás
- 500 Ft kedvezményre jogosít a felnőtt mászóedzések díjából- 500 Ft kedvezményre jogosít a felnőtt mászóedzések díjából

Szerződés létesítése minden hónap 15-ig lehetséges!


Szerződéskötés nyitva tartási időben történik recepciónkon!
Aktuális nyitva tartásunk 2021.04.07-től Hétfő-péntek: 16:30-21:00
Lehetséges fizetési módok: készpénzzel, bankkártyával, vagy átutalással.

További információk

A bérletkonstrukciókat 13 éves kortól lehet igénybe venni, azonban 18 év alatt a szerződés létesítéséhez szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése kötelező. 18 év alatt ezen bérletek a gyermekedzéseken ill. foglalkozásokon való részvételre nem jogosítanak.

A bérlet tulajdonosa az érvényességi idő alatt korlátlan belépésre jogosult, a bérlet vezetett csoportos foglalkozásokra, edzésekre nem vehető igénybe, azonban a 12 havi és 24 havi bérlettel a felnőtt mászóedzések 500 Ft kedvezménnyel látogathatók.

Szerződés létesítése esetén a bérlet fizethető havi részletekben vagy egy összegben szerződéskötés alkalmával, részletfizetés választása esetén az aktuális havi részletet minden tárgyhónap 15-ig kell befizetni a szerződésben vállalt időtartamig, késedelmes teljesítés esetén az Alpibex Kft. a szerződésben foglaltak szerint 1000 Ft késedelmi kamatot számol fel.
A tagdíj nem fizetése nem szünteti meg a szerződést, azaz a szerződéses időtartam lejáratáig érvényes és addig kötelező a teljes díj (késedelmi kamatokkal növelt értékét) megfizetni.

Bérletkártya elvesztése, vagy megrongálódása esetén 1000 Ft ellenében az Alpibex Kft. új bérletkártyát állít ki.

Lehetséges fizetési módok: személyesen készpénzzel vagy bankkártyával, igény esetén átutalással az Alpibex Kft. OTP Banknál vezetett 11737007-23716469 számlájára.


Felmondás

Szerződés felmondására kizárólag 12 és 24 havi szerződés esetén van lehetőség. 12 hónapos szerződés esetén legkorábban a 6. hónapot követően; 24 havi szerződés esetén legkorábban a 12. hónapot követően mondható fel a szerződés.

12 havi szerződés felmondása esetén a megrendelő kötelezett a teljes szerződött időszakra a kedvezmény értékeként megállapított összeget (12* 3000 Ft-ot, azaz 36.000 Ft összeget egy összegben a szerződés felmondásával egyidejűleg megfizetni a szolgáltató részére.

24 havi szerződés felmondása esetén a megrendelő kötelezett a teljes igénybe vett időszakra a kedvezmény értékeként megállapított 4000Ft/hó összeget a szerződés felmondásakor egy összegben megfizetni a szolgáltató részére.


Szerződés felmondása kizárólag papír alapú felmondó nyilatkozattal érvényes, a felmondás visszamenőleges időponttal nem lehetséges, legkorábban a közlés napjával lép érvénybe.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a szerződést a lejárat előtti 15 napban mondhatja fel díjmentesen papír alapú felmondó nyilatkozat kitöltésével, ellenkező esetben a szerződés automatikusan a szerződésben foglalt időszakra meghosszabbodik.

A bérletet kizárólag a megnevezett személy használhatja, a szerződés átruházására 1500 Ft regisztrációs és kártyadíj ellenében írásos szerződés módosítás keretében van lehetőség.

A vendég a szerződés aláírásával igazolja, hogy az Alpibex Kft. Adatvédelmi tájékoztatóját és házirendjét elolvasta és tudomásul vette, a mászótermet saját felelősségre rendeltetésszerűen használja.


További információk elérhetőségeinken, vagy személyesen a recepción!